Plan  B

Als je kunt werken waar je wilt,
kun je gaan en staan waar je wilt
en je dromen achterna.

Inge schuurmans

online ondernemer en emigratie ervaringsdeskundige

In de gratis video serie ontdek je de verschillende mogelijkheden van Online Ondernemen.
Je leert hoe online ondernemen je de vrijheid kan geven om te gaan wonen waar je wilt en het leven te leiden waar je van droomt.

Online ondernemen biedt je meer kansen
dan je voor mogelijk houdt

Een aantal van de onderwerpen die in de video serie aan bod komen:

Werken waar je wilt

Omdat je alleen een laptop en een internetverbinding nodig hebt, kun je werken waar je wilt. Je bent niet langer gebonden aan een bepaalde plaats of regio voor werk en financiële zekerheid.

Maak je eigen cursus

Heb je zelf kennis of een vaardigheid die je graag over wilt brengen aan anderen? Door een online cursus te maken of online les te geven, verrijk je de wereld vanaf de plek waar je woont.

Werk wanneer je wilt

Werk je liever 's ochtends vroeg of juist graag 's avonds? Of wil je bepaalde dagen van de week vrij zijn? Met een online onderneming kun je je werktijden zelf plannen.

Geld verdienen op de automatische piloot

Als je weet hoe je je online onderneming moet opzetten, kun je zelfs geld verdienen terwijl je slaapt. Op de automatische piloot dus.

Werk met affiliate marketing

Werk je liever als tussenpersoon om het product van iemand anders mee te helpen verkopen? Ook daar kun je geld mee verdienen.

Schaalbaar inkomen

Met een knop op je website kan iedere bezoeker je cursus aanschaffen. Door die volledig online aan te bieden, is er geen limiet aan het aantal dat je kunt verkopen.

Over Mij.

In 2007 emigreerde ik naar Zweden.
Als ervaringsdeskundige weet ik dat een emigratie gepaard gaat met de nodige uitdagingen.


Eén van die uitdagingen is het zorgen voor financiële stabiliteit.

Toen ik een blessure kreeg en niet langer het werk kon doen dat ik deed, zorgde dat voor grote problemen. Ik moest zelfs terug naar Nederland.


Omdat ik terug verlangde naar het leven zoals ik dat ondertussen door mijn emigratie had leren kennen, zocht ik naar een manier om die droom waar te maken. Ik werd online ondernemer. Mijn bedrijf kan ik nu overal mee naartoe nemen en dat geeft me de vrijheid om te kiezen voor een woonplaats zonder me belemmerd te voelen door de arbeidsmarkt. Bovendien verdien ik mijn inkomen met dingen die ik leuk vind om te doen.

Leer ook van mijn leraar en mentor

Er is in Nederland één businesscoach, leraar, mentor of hoe je het ook noemen wilt die ik iedereen zou willen aanraden die wil leren om online te ondernemen. Het is de man die mij ook hielp (en nog steeds helpt, want het kan altijd nog beter) en zijn naam is Hugo.


Hugo heeft een gratis video serie gemaakt waarin hij uitlegt welke 7 stappen er nodig zijn om een online inkomen op te bouwen en financiële vrijheid te creëren.


Klik op de foto hieronder of op de rode knop onder de foto, om de video's te bekijken.

Hugo is zelf 34 jaar trainer geweest.

Hij was van huis uit geen ondernemer en heeft online marketing moeten leren om zijn eigen workshops en trainingen in de markt te zetten.

Hij is o.a. bekend van 101werkvormen.nl

>