Werken aan mijn scriptie nu het kouder wordt 

 juli 2, 2021

door Inge

Steeds meer de behoefte om binnen te zijn

De dagen worden korter en ik krijg steeds meer de behoefte om vaker binnen te zijn. Dat komt goed uit, want ik heb een stapel boeken meegenomen om te kunnen werken aan mijn scriptie. Een periode in de caravan leek me aanvankelijk ideaal om die te schrijven, maar lange tijd kon ik me er niet toe zetten. Ik had er domweg geen zin in om ermee aan de gang te gaan en als ik met enige tegenzin toch een poging waagde miste ik een computer om op een heldere manier aantekeningen te kunnen maken van mijn gedachtespinsels.

Ik kom boeken tekort

Nu het kouder wordt en ik meer binnen ben is de tijd rijp om ermee aan de slag te gaan. Maar eenmaal bezig merk ik dat ik véél meer literatuur nodig heb dan ik heb meegenomen. Ik wil de materie uit de verschillende boeken en met mijn kennis uit de praktijk met elkaar verbinden en dat lukt me niet met het handjevol boeken dat ik meegenomen heb.

Wat zal de volgende stap zijn in dit avontuur?

Daarnaast wordt de caravan me te klein. Nu ook mijn was nog binnen te drogen hangt heb ik het gevoel dat ik er mijn kont niet eens meer kan keren.

De plek die in de zomer als de hemel op aarde voelde, verliest langzaam maar zeker haar glans. Het is tijd om weer verder te kijken.

Wil je weten hoe ik hier terecht kwam en hoe het verder ging? In het boek “Verliefd op een Ander Land” lees je het hele verhaal.

Ode aan de Eenvoud


Toen ik jaren geleden naar Zweden vertrok wist ik wat ik wilde:
een eenvoudig leven, waarin ik in harmonie leef met de natuur om me heen.


Het bleek nog een hele uitdaging om uit de ratrace te stappen en mijn slow living droom waar te maken.

Op Ode aan de Eenvoud schrijf ik over de dromen, de uitdagingen en over allerlei praktische dingen die te maken hebben met mijn slow living lifestyle.
 
Lees je mee?

Inge Schuurmans

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Weet je niet waar je moet beginnen?

Heb je de wens om zelf ook het roer om te gooien en te emigreren, op reis te gaan of zelfvoorzienend te gaan leven?
Vraag dan nu het gratis e-book aan, zodat je de vijf meest voorkomende valkuilen kunt vermijden.

gratis

>