Richt na je verhuizing direct een relaxhoek in 

 oktober 21, 2021

door Inge

Verhuizen is een hoop werk en emigreren is dat nog veel meer. Er komen altijd dingen op je pad die je niet verwachtte en dingen die lastiger zijn dan je dacht op hoopte en dat zorgt voor de nodige stress. Terwijl je waarschijnlijk juist op zoek ging naar meer rust.

Het kan daarom fijn zijn om in je nieuwe huis zo snel mogelijk een hoekje in te richten waar je kunt relaxen en tot jezelf kunt komen tussen de bedrijven door. Bedenk wat je nodig hebt om te midden van alles wat er op je af komt te kunnen ontspannen. Als je jezelf dat kunt geven, gaat het je emigratie heel veel gemakkelijker maken.

Zorg dat je je favoriete koffie, thee of chocomelk met slagroom kunt maken, lekker in de keuken kunt aanrommelen als je daarvan houdt, je favoriete stoel met kussen en plaid om in te zitten, een krukje om je voeten op te leggen en een goed boek, fijn tijdschrift of een film, zodat je even helemaal tot jezelf kunt komen. Dan worden de uitdagingen die er ongetwijfeld ook op je pad komen een stuk hanteerbaarder.

Ode aan de Eenvoud


Toen ik jaren geleden naar Zweden vertrok wist ik wat ik wilde:
een eenvoudig leven, waarin ik in harmonie leef met de natuur om me heen.


Het bleek nog een hele uitdaging om uit de ratrace te stappen en mijn slow living droom waar te maken.

Op Ode aan de Eenvoud schrijf ik over de dromen, de uitdagingen en over allerlei praktische dingen die te maken hebben met mijn slow living lifestyle.
 
Lees je mee?

Inge Schuurmans

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Weet je niet waar je moet beginnen?

Heb je de wens om zelf ook het roer om te gooien en te emigreren, op reis te gaan of zelfvoorzienend te gaan leven?
Vraag dan nu het gratis e-book aan, zodat je de vijf meest voorkomende valkuilen kunt vermijden.

gratis

>