Een overzicht van fora over Frankrijk waar je allerhande info kunt vinden 

 oktober 12, 2022

door Inge

Ben je op zoek naar fora over Frankrijk waar je informatie kunt vinden die je kunt gebruiken om je emigratie voor te bereiden? Het beste kijk je daarvoor op Facebook, daar zijn diverse groepen te vinden waar veel kennis aanwezig is. Je kunt er zoeken in de geschiedenis van de groep, je vragen stellen en je krijgt vaal snel antwoord.

Dit zijn de belangrijkste groepen voor (wens) emigranten naar Frankrijk:

De eerste groep Raad & Daad Frankrijk heeft 15.500 leden. Deze groep heeft zich ten doel gesteld om Nederlandstaligen die voornemens zijn zich in Frankrijk te vestigen of hier reeds gevestigd zijn met raad en daad bij te staan. Dit kan zijn door het geven van adviezen, het plaatsen van informatieve artikelen of ondersteuning bij een bezoek aan dokter, ziekenhuis, notaris of overheidsinstanties. Bij daadwerkelijke ondersteuning verloopt het contact direct tussen hulpvrager en hulpverlener, het team van de Facebookgroep Raad&Daad Frankrijk is in deze geen partij.

De tweede groep is Nederlanders en Belgen in Frankrijk en heeft 7.100 leden. Een groep om te leren van elkaar en om van dit mooie land te genieten.

De derde groep is een groep is Nederlanders en Frankrijk en heeft 6.500 leden. Een groep voor alles over het leven in Frankrijk, of je nu in Nederland of in Frankrijk woont.

Wil je goed voorbereiden op je emigratie en wil je weten op welke dingen je moet letten om je emigratie te laten slagen? Vraag dan nu meteen het gratis e-book Voorkom De Vijf Valkuilen aan.

Ode aan de Eenvoud


Toen ik jaren geleden naar Zweden vertrok wist ik wat ik wilde:
een eenvoudig leven, waarin ik in harmonie leef met de natuur om me heen.


Het bleek nog een hele uitdaging om uit de ratrace te stappen en mijn slow living droom waar te maken.

Op Ode aan de Eenvoud schrijf ik over de dromen, de uitdagingen en over allerlei praktische dingen die te maken hebben met mijn slow living lifestyle.
 
Lees je mee?

Inge Schuurmans

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Weet je niet waar je moet beginnen?

Heb je de wens om zelf ook het roer om te gooien en te emigreren, op reis te gaan of zelfvoorzienend te gaan leven?
Vraag dan nu het gratis e-book aan, zodat je de vijf meest voorkomende valkuilen kunt vermijden.

gratis

>