Een overzicht van fora over Denemarken waar je allerhande info kunt vinden 

 oktober 11, 2022

door Inge

Ben je op zoek naar fora over Denemarken waar je informatie kunt vinden die je kunt gebruiken om je emigratie voor te bereiden? Het beste kijk je daarvoor op Facebook, daar zijn diverse groepen te vinden waar veel kennis aanwezig is. Je kunt er zoeken in de geschiedenis van de groep, je vragen stellen en je krijgt vaal snel antwoord.

Dit zijn de belangrijkste groepen voor (wens) emigranten naar Denemarken:

De eerste groep Nederlanders in Denemarken heeft ruim 4.800 leden. Deze groep is voor Nederlanders in Denemarken. Of je er al lang woont of nog maar kort, er studeert, werkt of op het punt staat naar Denemarken te verhuizen. Het is een groep die zowel voor praktische tips als voor het zoeken van contact geschikt is.

De tweede groep Emigreren naar Denemarken heeft 60 leden. Een heel kleine groep dus, die bovendien privé is, dus zonder pottenkijkers.

De derde groep is een groep voor heel Scandinavië en deze groep is gericht op zelfvoorzienend leven. Hij heet Zelfvoorzienend leven in Zweden (Noorwegen, Finland, Denemarken, IJsland). Let wel, deze groep gaat níet over emigreren of over vraagstukken die daarmee te maken hebben, maar echt alleen over dingen die te maken hebben met zelfvoorzienend leven in onder andere Denemarken.

Wil je goed voorbereiden op je emigratie en wil je weten op welke dingen je moet letten om je emigratie te laten slagen? Vraag dan nu meteen het gratis e-book Voorkom De Vijf Valkuilen aan.

Ode aan de Eenvoud


Toen ik jaren geleden naar Zweden vertrok wist ik wat ik wilde:
een eenvoudig leven, waarin ik in harmonie leef met de natuur om me heen.


Het bleek nog een hele uitdaging om uit de ratrace te stappen en mijn slow living droom waar te maken.

Op Ode aan de Eenvoud schrijf ik over de dromen, de uitdagingen en over allerlei praktische dingen die te maken hebben met mijn slow living lifestyle.
 
Lees je mee?

Inge Schuurmans

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Weet je niet waar je moet beginnen?

Heb je de wens om zelf ook het roer om te gooien en te emigreren, op reis te gaan of zelfvoorzienend te gaan leven?
Vraag dan nu het gratis e-book aan, zodat je de vijf meest voorkomende valkuilen kunt vermijden.

gratis

>